Zo zorgen we voor die perfecte eerste indruk.De website is hét middel om jouw organisatie te profileren en gezicht te geven. Wie ben je, waar sta je voor, wat is jouw belofte aan (potentiële) klanten en waarom moeten klanten voor jou kiezen? Waar copy het antwoord op die vragen beschrijft, laat je met het design jouw identiteit op een visuele manier naar voren komen. Fotografie, Kleuren, vormen, typografie, buttons, fotografie, animaties, video’s. Wij helpen je die visuele identiteit vorm te geven. En kijken daarbij natuurlijk ook naar de ideale gebruikservaring voor jouw doelgroepen.


 

UX Design

De gebruikservaring van jouw klanten staat voorop. Maar om hen die optimale ervaring te bieden moet je weten welke behoeften, wensen en emoties zij hebben. Met usability research doen we daar onderzoek naar. Op basis van de uitkomsten creëren we een interactieontwerp dat precies aansluit bij hun behoeften én jouw doelstelling.


UX & UI Design

Is het interactieontwerp gereed, dan richten we ons op de visuele ontwerp van jouw website, webshop of applicatie. Vormen, kleuren, typografie. We denken over alles na. Want het design moet precies kloppen met jouw identiteit en perfect passen bij jouw merkwaarden. Zo helpen we je jouw organisatie te profileren.


Development

Al tijdens de ontwerpfase schakelen onze designers continu met onze developers. Door samen te sparren en af te stemmen, komen we tot optimale resultaten. En ontwikkelen we een moderne, aantrekkelijke en functionele website. Die bovendien stabiel en veilig is.


Content Strategy

Welke boodschap wil je aan jouw bezoekers of klanten overbrengen? Welke visuals sluiten goed aan bij die boodschap? Welke kanalen en middelen passen daar het beste bij? En welke informatiebehoefte of vraag heeft jouw publiek? Wij kijken naar jouw organisatie, voeren marktonderzoek uit en stellen een effectieve content strategie op. Zodat jij jouw doelgroepen blijvend aan je weet te binden.


Website onderhoud

Staat jouw website, dan wil je dat deze ook in de toekomst stabiel blijft. Met websiteonderhoud houden we je jouw website technisch up-to-date. Dat doen we onder meer met 24/7 code scanning, dagelijkse back-ups, uptime monitoring, CMS-updates, plugin-updates en snelheidsoptimalisatie.


Website hosting

Jouw website moet vlekkeloos werken. Continu. Daarvoor is goede hosting onmisbaar. We werken samen met gerenommeerde hostingproviders om optimale snelheid, stabiliteit, schaalbaarheid en veiligheid van jouw website te garanderen.

NXT | PRV
 

Webdesign weetjes

Van beveiliging tot nazorg: we regelen het graag goed.


Snelheid website

Optimale snelheid is uitermate belangrijk om tevreden bezoekers te verwerven en te behouden. Wanneer jouw website langzaam laadt, zullen bezoekers al snel vertrekken om vervolgens naar de website van jouw concurrent te gaan. Om die optimale snelheid te garanderen, werken we nauw samen met de marktleider op het gebied van WordPress-hosting. Voorwaarde is wel dat jouw website bij ons wordt ontwikkeld en beheerd.


Beveiliging

De veiligheid van de website is topprioriteit. Je wilt immers niet dat jouw persoonlijke gegevens of die van jouw klanten op straat komen te liggen. Wij zorgen ervoor dat de WordPress omgeving altijd automatisch wordt bijgewerkt naar de nieuwste versie, zodat eventuele beveiligingslekken worden voorkomen. En jij er geen omkijken naar hebt.


Planning

We werken graag zo snel mogelijk. Maar kwaliteit staat voor ons bovenaan. Daarom hanteren we een doorlooptijd van ongeveer 10 weken. Vanaf start tot oplevering. Ben jij het eens met onze offerte en ons voorstel, dan maken we een heldere planning met deadlines voor beide partijen. Je mag van ons verwachten dat wij ons houden aan deze deadlines. Hetzelfde verwachten we van jou. Zo zorgen we er samen voor dat de website binnen de doorlooptijd wordt opgeleverd.


Ondersteuning

Wil je na livegang ondersteuning voor jouw website? Wij verrijken jouw website graag met extra content of voeren naar wens aanpassingen door. Met een service level agreement koop je maandelijks een aantal uren die we kunnen besteden aan diensten die vallen binnen ons portfolio.


Facturatie

Bij Becreative houden we het graag transparant. Ook als het gaat om de facturatie. Bij elk project vragen we om een aanbetaling van 50%. De overige 50% betaal je bij oplevering.


Nazorg

Werkt na oplevering een functionaliteit niet naar behoren? Of kom je een schoonheidsfoutje tegen? Tot twee maanden na oplevering lossen wij kosteloos eventuele onvolkomenheden op de website op. Voor extra aanpassingen of ondersteuning kun je gebruikmaken van ons service level agreement. Daarmee koop je een vast aantal uren per maand die vrij kunnen worden besteed.


Content

Voor de ontwikkeling van de website is visuele content onmisbaar. We vragen je om foto’s en video’s voorafgaand aan het design van de website aan te leveren in voldoende kwaliteit. Lukt dat niet, dan kunnen wij tegen meerprijs zorgen voor het juiste beeldmateriaal.Technologie partners

We werken met deze toolsLaten we samenwerken

We horen graag meer over uw product. Laten we praten en uw geweldige idee in iets nog groters veranderen