Zo maken we van jouw bezoekers fans voor het leven.Van bezoek tot daadwerkelijke betaling. De conversie van jouw webshop moet zo hoog mogelijk zijn. Om dat te bereiken moet je jouw klanten de ideale gebruikservaring bieden. Maar dat kan alleen als je hun behoeften en wensen kent en ze snel en precies vinden wat ze zoeken. Om vervolgens te worden overtuigd tot aanschaf. Lastig? Niet voor ons. Wij doen onderzoek naar jouw doelgroepen, creëren een slim interactieontwerp en zorgen voor een aantrekkelijk visueel ontwerp. Om vervolgens een soepele en stabiele webshop te ontwikkelen waar klanten graag komen.


 

Kick-off

Bij de ontwikkeling van de webshop komen meerdere disciplines samen. Voordat we aan de slag gaan plannen we een kick-off om alle uitgangspunten scherp te krijgen en de afspraken af te stemmen. Onze projectmanager zorgt er vervolgens voor dat de designers, UX-designer en programmeurs worden ingepland om de doorlooptijd te garanderen. Natuurlijk stemt de projectmanager ook tussentijds met je af.


Webshop wireframes

Wireframes geven een goede indruk van de opbouw en inrichting van jouw webshop. Na de kick-off en het verzamelen van de benodigde input, gaat een van onze designers aan de slag met een lijnenschets van de verschillende pagina’s. Deze schetsen, de wireframes, stemmen we met je af en passen we waar nodig aan. Ze vormen de basis voor het visuele ontwerp.


Webshop Design

Tijd voor de volgende stap, het visuele ontwerp. Hierin komt jouw merkidentiteit tot leven. De homepage, landingspagina’s, categoriepagina’s en productpagina’s krijgen vorm. Kleuren, typografie, beelden, iconen, buttons. We zorgen dat alles precies past bij jouw identiteit. Natuurlijk laten we je ook in deze fase weer uitgebreid meekijken. We stemmen af en stellen bij. Akkoord? Dan kunnen we door met de daadwerkelijke implementatie.


Webshop development

Jouw webshop komt hier tot ontwikkeling. Onze programmeurs vertalen het design tot een soepel functionerende, veilige en stabiele webshop. In deze fase hebben we enkele weken nodig om te bouwen en te testen en is het vaak wat stiller van onze kant. Natuurlijk krijg je voldoende tijd om jouw webshop te bekijken op de testomgeving. De laatste stap in deze fase is het toevoegen van alle content. Is dat gebeurd, dan gaan we door naar de laatste fase.


Livegang webshop

We zijn klaar voor livegang. Jouw webshop is getest op verschillende apparaten en formaten. Op de staging omgeving zijn alle bugs en fouten opgelost. Vanaf nu ben jij eigenaar van een splinternieuwe webshop. Vervolgens helpen we je natuurlijk graag succesvol te groeien met de inzet van online marketing.

NXT | PRV
 

Webdesign weetjes

Van beveiliging tot nazorg: we regelen het graag goed.


Snelheid webshop

Optimale snelheid is uitermate belangrijk om tevreden bezoekers te verwerven en te behouden. Wanneer jouw webshop langzaam laadt, zullen bezoekers al snel vertrekken om vervolgens naar de webshop van jouw concurrent te gaan. Om die optimale snelheid te garanderen, werken we nauw samen met gerenommeerde hostingpartijen. Voorwaarde is wel dat jouw webshop bij ons wordt ontwikkeld en beheerd.


Beveiliging

De veiligheid van de webshop is topprioriteit. Je wilt immers niet dat jouw persoonlijke gegevens of die van jouw klanten op straat komen te liggen. Wij zorgen ervoor dat de jouw omgeving altijd automatisch wordt bijgewerkt naar de nieuwste versie, zodat eventuele beveiligingslekken worden voorkomen. En jij er geen omkijken naar hebt.


Planning

We werken graag zo snel mogelijk. Maar kwaliteit staat voor ons bovenaan. Daarom hanteren we een doorlooptijd van ongeveer 14 weken . Vanaf start tot oplevering. Ben jij het eens met onze offerte en ons voorstel, dan maken we een heldere planning met deadlines voor beide partijen. Je mag van ons verwachten dat wij ons houden aan deze deadlines. Hetzelfde verwachten we van jou. Zo zorgen we er samen voor dat de webshop binnen de doorlooptijd wordt opgeleverd.


Ondersteuning

Wil je na livegang ondersteuning voor jouw webshop? Wij verrijken jouw webshop graag met nieuwe of extra producten of voeren naar wens aanpassingen door. Met een Service Level Agreement koop je maandelijks een aantal uren die we kunnen besteden aan diensten die vallen binnen ons portfolio.


Facturatie

Bij Becreative houden we het graag transparant. Ook als het gaat om de facturatie. Bij elk project vragen we om een aanbetaling van 50%. De overige 50% betaal je bij oplevering.


Nazorg

Werkt na oplevering een functionaliteit niet naar behoren? Of kom je een schoonheidsfoutje tegen? Tot twee maanden na oplevering lossen wij kosteloos eventuele onvolkomenheden in de webshop op. Voor extra aanpassingen of ondersteuning kun je gebruikmaken van ons service level agreement. Daarmee koop je een vast aantal uren per maand die vrij kunnen worden besteed.


Content

Voor de ontwikkeling van de webshop is visuele content onmisbaar. We vragen je om foto’s en video’s voorafgaand aan het design van de webshop aan te leveren, in voldoende kwaliteit. Lukt dat niet, dan kunnen wij tegen meerprijs zorgen voor het juiste beeldmateriaal.Technologie partners

We werken met deze toolsKom kennismaken!

Samen aan de slag? Of liever eerst weten wat we voor je kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek.