Omdat een goede strategie
begint bij de juiste uitgangspunten.Van het aantal unieke bezoekers tot het klik-, beweeg- en scrollgedrag. In ons usability onderzoek bekijken we een reeks factoren en elementen. We analyseren de uitkomsten en bekijken wat er beter kan. Natuurlijk delen we onze bevindingen. Zo zie jij in ons usability rapport precies wat we hebben onderzocht, wat de uitkomsten zijn en wat ons bijbehorende advies is. Compleet en overzichtelijk. Het rapport vormt hét uitgangspunt om verder te gaan met de volgende stap: het nieuwe designvoorstel. Gebaseerd op onze bevindingen én jouw merkidentiteit.


 

Een samenvatting van de basisresultaten

In ons usability rapport vind je allereerst de uitgangspunten van het onderzoek. Hoeveel gebruikers hebben we onderzocht, wat was de onderzoeksperiode en welke tools hebben we gebruikt voor ons onderzoek? Vervolgens gaan we nader in op het aantal unieke bezoeken en bezoekers. Ook besteden we in het rapport aandacht aan de zoektermen die veelvuldig zijn ingevoerd. En niet onbelangrijk: welke pagina’s zijn het beste bekeken en welke pagina’s vonden bezoekers minder of helemaal niet interessant. We bundelen en analyseren de resultaten en komen vervolgen met een onderbouwd advies.


Een uitgebreid rapport

Wil je verder kijken dan de basisgegevens? Kies dan voor ons uitgebreide rapport. Hier bekijken we het bezoekersgedrag op detailniveau, op verschillende devices. Wat is het klikgedrag op respectievelijk desktop, tablet en mobile? Hiervan maken we per device een top zes. Vervolgens kijken we, ook weer per device, naar het beweeggedrag van de bezoeker. Wat zijn favoriete elementen op de pagina en welke content vinden bezoekers dus met name interessant? Daarmee weet je dus ook meteen welke content minder wordt bekeken. Tot slot kijken we naar het scroll gedrag. Hiermee bekijken we of en tot hoever bezoekers op een pagina naar beneden scrollen. Natuurlijk ook weer per device. Zo krijg je een nog inzicht op detailniveau. Belangrijk voor een goede strategie

NXT | PRV
 

Webdesign weetjes

Van beveiliging tot nazorg: we regelen het graag goed.


Snelheid webshop

Optimale snelheid is uitermate belangrijk om tevreden bezoekers te verwerven en te behouden. Wanneer jouw webshop langzaam laadt, zullen bezoekers al snel vertrekken om vervolgens naar de webshop van jouw concurrent te gaan. Om die optimale snelheid te garanderen, werken we nauw samen met gerenommeerde hostingpartijen. Voorwaarde is wel dat jouw webshop bij ons wordt ontwikkeld en beheerd.


Beveiliging

De veiligheid van de webshop is topprioriteit. Je wilt immers niet dat jouw persoonlijke gegevens of die van jouw klanten op straat komen te liggen. Wij zorgen ervoor dat de jouw omgeving altijd automatisch wordt bijgewerkt naar de nieuwste versie, zodat eventuele beveiligingslekken worden voorkomen. En jij er geen omkijken naar hebt.


Planning

We werken graag zo snel mogelijk. Maar kwaliteit staat voor ons bovenaan. Daarom hanteren we een doorlooptijd van ongeveer 14 weken . Vanaf start tot oplevering. Ben jij het eens met onze offerte en ons voorstel, dan maken we een heldere planning met deadlines voor beide partijen. Je mag van ons verwachten dat wij ons houden aan deze deadlines. Hetzelfde verwachten we van jou. Zo zorgen we er samen voor dat de webshop binnen de doorlooptijd wordt opgeleverd.


Ondersteuning

Wil je na livegang ondersteuning voor jouw webshop? Wij verrijken jouw webshop graag met nieuwe of extra producten of voeren naar wens aanpassingen door. Met een Service Level Agreement koop je maandelijks een aantal uren die we kunnen besteden aan diensten die vallen binnen ons portfolio.


Facturatie

Bij Becreative houden we het graag transparant. Ook als het gaat om de facturatie. Bij elk project vragen we om een aanbetaling van 50%. De overige 50% betaal je bij oplevering.


Nazorg

Werkt na oplevering een functionaliteit niet naar behoren? Of kom je een schoonheidsfoutje tegen? Tot twee maanden na oplevering lossen wij kosteloos eventuele onvolkomenheden in de webshop op. Voor extra aanpassingen of ondersteuning kun je gebruikmaken van ons service level agreement. Daarmee koop je een vast aantal uren per maand die vrij kunnen worden besteed.


Content

Voor de ontwikkeling van de webshop is visuele content onmisbaar. We vragen je om foto’s en video’s voorafgaand aan het design van de webshop aan te leveren, in voldoende kwaliteit. Lukt dat niet, dan kunnen wij tegen meerprijs zorgen voor het juiste beeldmateriaal.Technologie partners

We werken met deze toolsKom kennismaken!

Samen aan de slag? Of liever eerst weten wat we voor je kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek.