Omdat je klanten graag een stapje voor bent.Hoe aantrekkelijk jouw website of webshop ook is of hoe goed de beleving, de gebruiksvriendelijkheid van jouw online kanaal bepaalt uiteindelijk het succes. Om die optimale flow te creëren is een Usability onderzoek noodzakelijk. Wat zijn de wensen van jouw bezoekers? Waar lopen ze tegenaan? Door de behoeften en frustraties te onderzoeken en alle data goed te analyseren, kom je erachter wat jij op je website of webshop kunt verbeteren. Zo speel jij in op de wensen en behoeften van jouw bezoekers, nog voordat ze zelf beseffen wat die zijn. En zorg jij uiteindelijk voor meer succes en een hogere conversie.


 

Klantonderzoek

Een goed onderzoek bestaat uit een aantal stappen. Onze experts voeren een review uit om goed te kunnen bepalen wat ze gaan onderzoeken. Vervolgens selecteren we en interviewen we een aantal gebruikers. We kijken naar de structuur, navigatie, usability, lay-out, interactie en check-out. We maken onder meer gebruik van Hotjar om ook de emotie van bezoekers te onderzoeken.


Analyse data

Hebben we alle data verzameld, dan analyseren we de uitkomsten. Wat gaat goed? Wat kan beter? Door alle gegevens te vergelijken, bepalen we de uitganspunten voor het nieuwe interactiedesign.


Nieuw designvoorstel

We creëren een nieuw design voor de homepage of productpagina en maken een re-design van de check-out pagina’s. Daarbij leggen we je duidelijk uit hoe we persuasive technieken hebben toegepast. Natuurlijk vergeten we tijdens het design niet de integratie van jouw merkpersoonlijkheid. Sterker nog: die weten we vaak ook te verbeteren. Tot slot plannen we een workshop om samen een roadmap op te stellen voor de toekomst.

NXT | PRV
 

Webdesign weetjes

Van beveiliging tot nazorg: we regelen het graag goed.


Snelheid webshop

Optimale snelheid is uitermate belangrijk om tevreden bezoekers te verwerven en te behouden. Wanneer jouw webshop langzaam laadt, zullen bezoekers al snel vertrekken om vervolgens naar de webshop van jouw concurrent te gaan. Om die optimale snelheid te garanderen, werken we nauw samen met gerenommeerde hostingpartijen. Voorwaarde is wel dat jouw webshop bij ons wordt ontwikkeld en beheerd.


Beveiliging

De veiligheid van de webshop is topprioriteit. Je wilt immers niet dat jouw persoonlijke gegevens of die van jouw klanten op straat komen te liggen. Wij zorgen ervoor dat de jouw omgeving altijd automatisch wordt bijgewerkt naar de nieuwste versie, zodat eventuele beveiligingslekken worden voorkomen. En jij er geen omkijken naar hebt.


Planning

We werken graag zo snel mogelijk. Maar kwaliteit staat voor ons bovenaan. Daarom hanteren we een doorlooptijd van ongeveer 14 weken . Vanaf start tot oplevering. Ben jij het eens met onze offerte en ons voorstel, dan maken we een heldere planning met deadlines voor beide partijen. Je mag van ons verwachten dat wij ons houden aan deze deadlines. Hetzelfde verwachten we van jou. Zo zorgen we er samen voor dat de webshop binnen de doorlooptijd wordt opgeleverd.


Ondersteuning

Wil je na livegang ondersteuning voor jouw webshop? Wij verrijken jouw webshop graag met nieuwe of extra producten of voeren naar wens aanpassingen door. Met een Service Level Agreement koop je maandelijks een aantal uren die we kunnen besteden aan diensten die vallen binnen ons portfolio.


Facturatie

Bij Becreative houden we het graag transparant. Ook als het gaat om de facturatie. Bij elk project vragen we om een aanbetaling van 50%. De overige 50% betaal je bij oplevering.


Nazorg

Werkt na oplevering een functionaliteit niet naar behoren? Of kom je een schoonheidsfoutje tegen? Tot twee maanden na oplevering lossen wij kosteloos eventuele onvolkomenheden in de webshop op. Voor extra aanpassingen of ondersteuning kun je gebruikmaken van ons service level agreement. Daarmee koop je een vast aantal uren per maand die vrij kunnen worden besteed.


Content

Voor de ontwikkeling van de webshop is visuele content onmisbaar. We vragen je om foto’s en video’s voorafgaand aan het design van de webshop aan te leveren, in voldoende kwaliteit. Lukt dat niet, dan kunnen wij tegen meerprijs zorgen voor het juiste beeldmateriaal.Technologie partners

We werken met deze toolsKom kennismaken!

Samen aan de slag? Of liever eerst weten wat we voor je kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek.