Omdat je een onuitwisbare eerste indruk wilt maken.De huisstijl. De eerste indruk die klanten van jouw merk krijgen. Die huisstijl moet dan ook passen bij de identiteit van jouw bedrijf. Van het logo en de vormen tot de kleuren en typografie. Een andere belangrijke voorwaarde is dat die huisstijl consistent is. De verschillende elementen moeten op dezelfde wijze worden toegepast voor al jouw middelen. Je valt anders al snel door mand. En ja, natuurlijk begrijpen we dat je ook wilt opvallen en onderscheiden. Zorgen we voor.


 

Een passend design

Voordat we ook maar een ruwe schets maken, willen we eerst jouw bedrijf leren kennen. Niet alleen wat je doet en verkoopt, maar vooral hoe en waarom je dat doet. Zo leren we jouw identiteit kennen en kunnen we een passende stijl neerzetten. Natuurlijk leggen we verschillende opties aan je voor, stemmen we af en schaven we bij.


Val op

Met een goede en opvallende huisstijl kun jij je onderscheiden. Het bevordert de zichtbaarheid en betrouwbaarheid van jouw merk. Hebben klanten een brief, flyer of folder in handen, dan roepen die kenmerkende elementen telkens weer herkenning op. Zo maak jij van klanten échte fans.

NXT | PRV
 

Webdesign weetjes

Deze middelen ontwerpen we


Visitekaartjes

Het visitekaartje is meestal het eerste middel waarmee potentiële klanten in aanraking komen. Met een strak, verzorgd en passend design kom jij binnen. En zet je alvast de eerste stap in het bouwen van een relatie.


Briefpapier

Stuur jij nog regelmatig brieven naar klanten, dan moet ook jouw briefpapier passen bij je huisstijl. Hoe verzorgder jouw brief, hoe beter de boodschap overkomt. Wij helpen je..


Enveloppen

Laat ook jouw enveloppen opmaken in de juiste huisstijl. Valt een envelop op de mat, dan herkennen klanten meteen de naam en het logo van jouw bedrijf. Zo help je de herkenbaarheid van jouw merk te vergroten


Notitieblokken

Ook notitieblokken maken wij voor je op. Misschien geen spectaculair middel, maar door het zien van jouw logo komen klanten wel weer telkens in aanraking met jouw merk.


Posters

Opvallen in het straatbeeld? Kies dan voor posters. Bedenk maar eens hoeveel potentiële klanten elke dag langs abri’s en bushokjes komen. De boodschap bedenk jij, een onderscheidend ontwerp maken wij.


Presentaties

Natuurlijk is de inhoud van jouw presentatie belangrijk. Maar dat jasje eromheen maakt dat jouw presentatie echt aantrekkelijk is om te bekijken of te volgen. Wij zorgen voor dat jasje en de juiste finesses.


Brochure

Met een brochure geef je klanten een goede indruk van jouw dienstverlening. Wel fijn als deze dan helemaal aansluit bij jouw huisstijl. Een passende stijl met de juiste opbouw van de pagina’s en de juiste beelden? Wij zorgen ervoor.


Folders

Hét middel om jouw klanten te overtuigen. Hierin leg je jouw diensten of producten kort uit en profileer je jouw organisatie. Wij creëren een passende look & feel eromheen.


Flyers

Beurs of evenement? En wil je nét even iets meer achterlaten dan een visitekaartje. Dan zijn flyers de uitkomst. Jij zorgt voor een krachtige boodschap, wij zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling.


Stickers

Eenvoudig, maar effectief. En makkelijk mee te geven op een beurs of evenement. Wij ontwerpen een sticker, passend bij jouw huisstijl. Het liefst met een kleine knipoog. Zodat die sticker goed blijft ‘plakken’.Technologie partners

We werken met deze toolsKom kennismaken!

Samen aan de slag? Of liever eerst weten wat we voor je kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek.