Omdat we willen bijdragen aan jouw succes.Of we nu een huisstijl neerzetten, een website creëren of een webshop of applicatie ontwikkelen, we gaan nooit zomaar aan de slag. Het design is namelijk onlosmakelijk verbonden met de identiteit van jouw bedrijf en de gewenste interactie van de bezoeker. Dus willen we het liefst alles over jouw organisatie weten. En over jouw doelgroepen. Daarom richten we ons op niet alleen op design en ontwikkeling, maar ook op usability. Benieuwd geworden? Hieronder krijg je alvast een indruk.


 

Website

Een goede website is onmisbaar. Die moet aantrekkelijk ogen, maar ook bij jouw identiteit passen. Zowel tekst als design moeten ‘kloppen’. Maar een goede interactie is minstens zo belangrijk. Want wanneer bezoekers niet snel vinden wat ze zoeken, zijn ze snel vertrokken. Design, identiteit en interactie. Wij laten alles samenkomen. Hoe?

We leggen het je graag uit.


Webshop

Wil je een webshop beginnen? Of de conversie op jouw bestaande webshop verhogen? Een goede customer journey is de sleutel tot succes. Van het verleiden van de bezoeker tot de aankoop van jouw product. Wij kijken goed naar die customer journey. En zorgen voor een combinatie van een knap design met optimale gebruiksvriendelijkheid. Benieuwd?

Lees meer.


Usability onderzoek

Ken jij de behoeften, wensen en frustraties van jouw bezoekers? En weet je hoe zij door jouw website of webshop navigeren? De antwoorden op die vragen vormen de basis voor een optimale flow van jouw website of webshop. Wij onderzoeken wat goed gaat en waar verbeterpunten liggen.

Lees snel hoe we dat doen.


Usability Rapport

Welke pagina’s scoren goed en welke pagina’s laten jouw bezoekers vooral links liggen? Hoe lang blijven bezoekers op een pagina en welke content vinden zij interessant? Of juist niet. En hoe scrollen jouw bezoekers eigenlijk? Met ons usability rapport krijg jij nauwkeurig inzicht in het gedrag van jouw bezoekers. En daarmee ook dé vertrekpunten voor verbetering.

Benieuwd?


Huisstijl

Van website en webshop tot poster of flyer. Welk middel je ook laat maken, het begint bij de juiste huisstijl. En die moet letterlijk en figuurlijk tot in de puntjes kloppen. En passen bij jouw organisatie. Weten wij. Dus duiken onze designers in jouw cultuur en schaven ze net zo lang bij totdat iedereen tevreden is.

Lees meer.


Design System

De juiste kleuren, lettertypen, vormen en typografie zijn bepaald. Natuurlijk wil je ervoor zorgen dat deze ook consistent worden toegepast in alle middelen die worden ontwikkeld. Een design system is hiervoor een handige oplossing. Waarom?

Wij vertellen het je graag.

NXT | PRV
 

Technologie partners

We werken met deze toolsLaten we samenwerken

We horen graag meer over uw product. Laten we praten en uw geweldige idee in iets nog groters veranderen