Omdat je zeker wilt weten dat elk element klopt.Een design system is een verzameling van herbruikbare componenten die worden vastgelegd binnen een overzichtelijk systeem. Denk aan het logo, de vormen, kleuren, typografie en de iconen. Onderbouwd met duidelijke richtlijnen. Het zorgt voor ervoor dat de website, webshop, applicatie, maar ook de gedrukte middelen een uniforme stijl krijgen. Nu en in de toekomst. Bovendien kunnen we op die manier snel en efficiënt werken. Want zowel onze designers als developers gebruiken het design system als uitgangspunt bij de ontwikkeling van jouw producten. Zo besparen ze tijd en dus kosten.


 

Inrichten design system

Al tijdens het design van jouw product, zetten we een schaalbaar systeem op met alle onderdelen van de user interface. Zo zorgen we voor uniformiteit en versnellen we de ontwikkeling van jouw middelen.


Behouden consistentie

Hoe groter jouw website of applicatie wordt, hoe relevanter jouw design system. Zo hanteren we blijvend de juiste componenten en grafische elementen. Ook handig als je in de toekomst weer een nieuw product door ons laat ontwikkelen.

NXT | PRV
 

Technologie partners

We werken met deze toolsKom kennismaken!

Samen aan de slag? Of liever eerst weten wat we voor je kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek.